informatie over weigeren huurverhoging

Protest tegen huurverhoging!

Op 31 maart zijn door bewoners 820 brieven aan de Klantenraad van Woonstad overhandigd met het verzoek tegen de huurverhoging te adviseren. Maar Woonstad vraagt desondanks de maximale huurverhoging. In de afgelopen tijd zijn bijeenkomsten geweest bij de Dam en de Anadolu Moskee. Bewoners werden geïnformeerd over de huurverhoging en hoe zij daartegen kunnen protesteren. Hieronder ziet u hoe u kunt protesteren;

De huurverhoging is een voorstel van Woonstad. U kunt door gewoon de oude huur te betalen dit voorstel naast u neerleggen. Dus u betaalt de huurverhoging niet. De bedragen die u niet betaald aan huurverhoging zet u apart. Woonstad moet moeite doen om alsnog de huurverhoging er door te krijgen.

Let wel: juridisch sta je als weigeraar heel zwak, dus als de verhuurder doorzet dan moet u op een gegeven moment betalen. Houdt de bedragen die je niet betaalt apart.

Een protest heeft pas resultaat als er massaal met deze actie wordt mee gedaan. Daarom organiseren we op 11 mei een bijeenkomst in de Dam. Op deze bijeenkomst wordt u geholpen hoe u op een goede manier de huurverhoging kunt weigeren. Volgende week ontvangt u een uitnodiging.

Voor meer informatie zie www.feijenoordinactie.nl
Reageren kan via: info@feijenoordinactie.nl

Feijenoord in actie / Huurdersvereniging Feijenoord